x

SUĐENJE ZA UBISTVO BOJOVIĆA: ``Tu**ću ti kćerku kad napuni 18 godina``!

Miloš Delibašić (32), koji je optužen za učešće u ubistvu Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića (43), zaprijetio je jučer okrivljenom Milošu Vojnoviću (28) da će mu „spavati sa kćerkom kada napuni 18 godina“! Ovu prijetnju Vojnović je prijavio sudiji, koji je samo novčano kaznio Delibašića, koji je ironično nastavio...

Nikola Bojovi?, brat Luke Bojovi?a

- Nisam ja nikome prijetio! Rekao sam mu samo da ću mu tu**ti kćerku kad napuni 18 godina, ali da neće ostati trudna jer ću joj svr**ti u usta! I sve ću to da radim uz njenu dozvolu - rekao je ne trepnuvši Delibašić i šokirao sve prisutne u sudnici Specijalnog suda u Beogradu.

 

On je Vojnoviću dao do znanja da „zna gdje mu se kćerka kreće”, a zatim je malo spustio loptu.

 

- Nikad u životu ne bih naudio djetetu. Da sam htio da mu naudim, uradio bih to njegovoj majci dok sam još bio u zatvoru u Spužu. Ne mora on da brine za svoju bezbijednost - tvrdio je Delibašić, koji nije krio koliko je bijesan na Vojnovića zbog toga što ga je optužio za učešće u ubistvu Nikole Bojovića 28. aprila 2013. i Pančevca Miloša Vidakovića (28) 2. jula 2013. u Budvi.

 

Vojnović je jučer rekao da mu je Delibašić rekao da ubiju Miloša Vidakovića u Budvi, koga su jedva prepoznali.

 

- Rekao si da je konjina, krupan i tetoviran. To se dobro sjećaš, nemoj da se praviš lud - kazao je Vojnović, koji je ranije priznao da je ubio Vidakovića.

 

On je jučer kazao i da je Slobodan Šaranović (78) dao 30.000 eura da ubiju Vladimira Jovanovića zvanog Vlada Japanac, ali da se od toga odustalo, pa su planirali da likvidiraju Filipa Koraća, prijatelja Luke Bojovića.

 

- Od tih para kupili smo oružje, vozila, iznajmljivali stanove... Možda je na to otišlo 10.000 eura. Međutim, Šaranović kasnije nije htio više da daje pare. Rekao je: „Ja sam dao dosta, više nema” - dodao je Vojnović, koga je Delibašić tokom višečasovnog ispitivanja optužio da laže.

 

Između dojučerašnih drugova iz djetinjstva jučer su na suđenju sijevale varnice, a oko Delibašića je stajalo čak pet zatvorskih stražara kako bi spriječili eventualni sukob.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.