x

SUĐENJE ZBOG MUČENJA MARIJE FERIZOVIĆ Marinković: Tukao ju je švaler ili je tukla samu sebe!

Suđenje Ahmetu Marinkoviću (41) optuženom zbog zvjerskog zlostavljanja supruge Marije Ferizović (22) počelo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Optužnicom Drugog osnovnog tužilaštva Marinković se tereti za nasilje u porodici, i nalazi se u pritvoru od hapšenja krajem avgusta prošle godine. On je negirao optužbe. 

Tvrdi da Mariju nije držao zaključanu u stanu, da je nije pekao cigarom, užarenim predmetima, da je nije ubadao makazama, brijao, nazivao kur*om, tjerao da jede izmet... Priznaje samo da ju je 25. septembra nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je varala sa sinom stanodavca, odnosno, kako je naveo, ``pukao mu je film kada mu je rekla da je imala se*s sa njim u istoj sobi u kojoj su spavala djeca``. Tvrdi da je sama prislonila glavu na užareni metalni dio kompjutera, koji su koristili kao nargilu, jer je bila pod dejstvom droge.

 

Inače, Ahmet je u par navrata ulazio u raspravu sa sudijom.

 

``Kada sam tog dana izašao iz kuće, Marija nije bila ošišana niti je izgledala kao na slici koju mi je tužilac pokazao, šlogirao sam se kad sam je vidio. Imala je samo modricu na obrazu i opekotinu na čelu. Mislim da je povrede mogla da nanese sama sebi ili joj ih je eventualno nanio švaler``, rekao je Marinković.

 

Tužilaštvo je sudu predložilo u optužnici da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog djela.

 

Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje djece, koju je policija, kako su prenijeli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave.

 

Takođe je imala je opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cijevi, prenijeli su mediji navodeći da su im djeca u to vrijeme bila kod njene majke.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.