x

SUDIJA UDARAO PO PANIK TASTERU: Jelena Karleuša napisala status ŠTA JOJ JE CECA URADILA u sudnici!

Pjevačice Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su danas, u prisustvu sudije, pokušale da se pomire mirnim putem, i da izbjegnu suđenje, ali od pomirenja nema ništa! Pokušaj medijacije (pomirenja mirnim putem), održan je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali se završio neuspješno. 

Ceca i Jelena su oko pola sata bile nasamo sa sudijom, bez advokata, i probale su da se pomire... Međutim, sve se odmah pretvorilo u haos, čulo se vikanje i Cecin povišen ton, prenio je Telegraf.

 

Čuli su se povici: ``Sram te bilo``, ``Ućuti`` i ``Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju``... Nakon toga je policajac ušao unutra, opomenuo zavađene pjevačice, ali su se nakon nekoliko minuta ponovo čule iste riječi i pominjanje izvijesnih dokaza. U međuvremenu je i sudija obavestio obezbeđenje, ali policajac je rekao da nema potrebe da oni intervenišu. 

 

Jelena Karleuša je objavila sljedeći status na Tviteru: 

 

- Kao što su mediji već objavili, zbog verbalne agresije Svetlane Ražnatović, sudija je bio prinuđen da pritisne panik taster i pozove obezbjeđenje. Neću iznositi detalje sa pokušaja medijacije(mirenja) jer je sudija tako želio.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.