x

SUNCE TI POLJUBIM: Sek*i plavuša došla u SKROZ providnoj haljini, Kalinić nije mogao da je gleda!

Dragica Bojanić iz Podgorice napravila je opštu pometnju u “Pinkovim zvezdama”! Ova sek*i plavuša pojavila se u dugoj, ali skroz providnoj haljini, a reakcije žirija bile su, u najmanju ruku, fenomenalne.

– Izgledaš da nemam riječi! Ti si paket i dobro izgledaš i dobar si šoumen i dobru si pjesmu otpjevala, odlično – rekla je Dara.

 

– Ovako treba da izgleda Pinkova zvezda i ponosna sam što pjevate ispred nas. Malo si mi bila neskoncentrisana, ali ne bih uzela za zlo jer morala bih da budem veliki pe*er da ti dam poslije ovakvog nastupa lošu ocenu. Riba do bola! – iskrena je bila Maja.

 

A onda je Šaban “potkačio” Milana koji je već bio načisto zbunjen!

 

– Ja mislim da se Milan naježio… Izgledaš predivno i fino si to i otpjevala. Sve se uklopilo i figura i pjesma i stas i glas i haljina ti je tijesna – istakao je Šaban sa osmijehom zadovoljstva.

 

Kada je žiri završio sa komentarima Dragica se okrenula kako bi se vratila na zvijezdu na kojoj stoje, a Zorica Brunclik je uzviknula:

 

– Ih, sunce ti poljubim!

 

Svi su bez daha gledali u Dragičinu zategnutu gu*u, a Kalinić koji za vrijeme njenog nastupa nije mogao da je gleda koliko je sek*i, sad je “potrčao” kako bi joj pripomogao da se popne.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.