SUPER FINALE ZVEZDA GRANDA 15. JULA U ZETRI!

15.07.2016 19:00
super-finale-zvezda-granda-15-jula-u-zetri-main

FINALE JE POMJERENO SA 13. NA 15. JULI. ULAZNICE KOJE STE KUPILI ZA 13. VAŽE I ZA 15. JULI.

Kao što je direktor Grand produkcije Saša Popović na koncertu Marije Šerifović 18.marta ove godine obećao, da će  SUPER FINALE takmičarskog showa Zvezde Granda sezona 2015/16 biti održano u glavnom gradu BiH, to obećanje izvršava najavom ovog zasigurno najvećeg zabavno-muzičkog spektakla u regionu, koji će se dogoditi u srijedu 15. jula u dvorani Zetra u Sarajevu.

Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni trajat će do 07.jula, kada će zainteresovani biti u mogučnosti nabaviti ulznice za Parter po cijeni od 10KM,za ``Fan pit`` zonu po cijeni od 15KM i VIP tribina - ``C`` po cijeni od 30KM. Inaće od 08.jula regularne cijene ulaznica će koštati:

 

- Parter..........................................12KM

- Parter  teleskop.......................... 20KM

- Fan pit........................................ 30KM

- Balkon tribina A i E..................... 20KM

- Balkon B,b1,D i d1...................... 30KM

- VIP ``C``, c1 i c2 (balkon)..............50KM

- VIP-BS.........................................50KM

 

Važno je istaknuti da će u revijalnom dijelu programa pored ranijih pobjednika show-a ZG nastupiti najpopularnija estradna imena regiona, Šaban Šaulić, Marija Šerifović, Aca Lukas,Snežana Đurišić, Jelena Karleuša,Viki Miljković, Ana Bekuta.... uz napomenu da će spektakl trajati puna četiri sata.

 

Od servisnih informacija važno je istaknuti da su na tribinama i VIP zonama sva mjesta numerisana, a za kvalitetan doček i smještaj posjetilaca na njihova mjesta brinut će se 40 hostesa i educirani Security. Svim gostima u VIP zonama obezbijeđen parking bez naplate.Ugostiteljska ponuda bit će organizovana po veoma povoljnim cijenama.

 

Napomena: Dvorana Zetra će u slučaju potrebe biti klimatizirana.

 

- "Prije svega, važno je istaknuti da je Grand Produkcija kroz svoj show ZVEZDE GRANDA, NIKAD NIJE KASNO i NEKI NOVI KLINCI, da ne pominjemo bezbroj Grand SPECIJALA, više od bilo koje domaće produkcije popularisala i afirmisala BiH estradnjake, pogotovo ove mlade koji tek kreću trnovitim zvjezdanim stazama. Ne trebaju bolji dokazi od činjenice da su u posljednja tri serijala ZG pobjednici Bosanci i povrh toga BOŠNJACI (Amar Jašarspahić Gile, Mirza Selimović i Haris Berković), pa još svježi primjeri Džejle Ramović pobjednice "NEKI NOVI KLINCI", Mirvad Pervanić Migos (NIKAD NIJE KASNO), pa još Bošnjak Šefčet Hamidović Ringo (NIKAD NIJE KASNO)", rekao je estradni menadžer Faruk Drina i organizator spektakl u Zetri. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.