x

SUPRUGA ACE PEJOVIĆA NA SVADBI SEVERINE I IGORA OTKRILA PREVIŠE? Evo zašto su svi gledali u nju!

Bračni par Pejović je blistao, ljubav između njih se osjetila u vazduhu, a ono što se da primijetiti jeste da Bilja izgleda ljepše i zanosnije nego ikada. Na svadbi se odlučila za kraću crnu haljinu koja je na sebi imala dubok izrez, pa nema sumnje kako se Pejović ponosio, te da su mnogi zadržali pogled na njegovoj supruzi.

Jedan od najpopularnijih folkera Aco Pejović je pjevač sa bezbroj hitova koji puni klubove, dvorane i diskoteke, niže uspjeh za uspjehom, te vrlo rijetko iznosi bilo šta o porodici. Posao i privatni život nikada nije želio da miješa, zbog čega i o njegovoj supruzi Biljani znamo vrlo malo.

 

Tek nedavno kada je imala zdravstvenih problema ona se našla u medijima više nego inače. Svakako da cijenimo to što Pejović želi zaštiti porodicu, jer je jedan od rijetkih koji dokazuje kako se hitovi mogu imati i bez intrige, skandala, te iznošenja privatnosti. A da se pjevačeva supruga Biljana itekako dobro drži i da je na svu sreću prevazišla težak period koji je iza nje pokazala je na svadbi Severine i Igora.

 

Bračni par Pejović je blistao, ljubav između njih se osjetila u vazduhu, a ono što se da primijetiti jeste da Bilja izgleda ljepše i zanosnije nego ikada. Na svadbi se odlučila za kraću crnu haljinu koja je na sebi imala dubok izrez, pa nema sumnje kako se Pejović ponosio, te da su mnogi zadržali pogled na njegovoj supruzi. Svaka čast Bilji na izgledu u ovim godinama. Vjerujemo kako je na svadbi decenije zasjenila i mnogo mlađe dame. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.