x

SUZA SUZU TJERA: Potresna ispovijest Rade Manojlović!

Popularna srbijanska pevačica Radmila Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez najvoljenije osobe i najvećeg oslonca u životu - bez svoje majke Mirjane. Pjevačicina majka preminula je 2005. godine poslije teške bolesti, a iza sebe je ostavila dvije kćerke, Radmilu i njenu sestru Mariju.  

Pjevačica je više puta u javnosti govorila o najtežem trenutku u životu, a emocije nije mogla da savlada, te je jednom prilikom sa suzama u očima priznala i da je samo nakon devet dana od smrti majke bila prinuđena da pjeva zbog loše finansijske situacije u kojoj se njena porodica nalazila. Ovo joj je veoma teško palo, međutim pjevačica je morala da nastavi dalje.

 

- Kada me ljudi pitaju kako sam preživjela taj period kada sam ostala bez majke, ja ne znam šta da im odgovorim. Kao da to nisam bila ja. Sad mislim da bih umrla i ja, ne znam... Ne mogu da shvatim uopšte da može toliko teško da bude, a sve je teže i teže. To nikom ne bih poželjela. Ja sam tada imala samo 19 godina, u tom periodu mi je savjet majke bio najpotrebniji - izjavila je Rada kroz suze prije šest godina.

 

Mnogo je teško kada u takvim trenucima moraš da staneš pred publiku i zapjevaš, a stoji ti knedla u grlu, jedva stojiš na nogama... 

 

Otkad se pojavila na estradnoj sceni Srbije njena tužna priča ju je pratila, ali se ona izdvojila svojom harizmom, glasom i stasom. Međutim, domaća javnost nije imala priliku da vidi od koga je Rada naslijedila ljepotu. 

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.