x

SUZANA MANČIĆ: Kćerkino vjenčanje mi je uništilo svadbu!

Suzana Mančić, najpoznatija loto djevojka i voditeljka, nije znala da se njena nasljednica Teodora Kunić tajno udala u Las Vegasu, čime joj je pokvarila planove za vjenčanje sa Simeonom Ocomokosom. Suzana je trebalo da se 31. marta u Veneciji zavjetuje na vječnu ljubav, a kćerka ju je preduhtrila, što voditeljki baš i nije bilo pravo.

Teodora Kunić se udala tajno za 20 godina starijeg biznismena Franca, a Suzana niti je prisustvovala ceremoniji niti je bila obaviještena.

 

- Eto, ja se još nisam udala, a udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao - bilo je prvo što nam je Suzana rekla.

 

Kada smo je upitali kako se osjeća, neprevaziđena loto djevojka je uz osmijeh kazala:

 

- Eto, sada sam zvanično tašta. Kako je izgledalo vjenčanje i kako uopšte izgleda vjenčanje u Las Vegasu, ne bih znala da vam kažem, imate kod Teodore na Fejsbuku, pa pogledajte. To je sve što i ja mogu da znam - pomalo šturo nam je poručila Suzana.

 

Pošto je prije nekoliko nedjelja najavila svadbu sa vjerenikom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je u vezi punih 16 godina, pitali smo je kada će se desiti njen veliki dan, koji je bio planiran za sljedeću nedjelju, a Suzana je duboko uzdahnula:

 

- Teodora mi je pokvarila planove za vjenčanje, pa ćemo Simon i ja naše odložiti za nekoliko mjeseci. Imala sam već veliku svadbu, tako da će ova biti intimna, ali će morati da sačeka. Izvinite, kod frizerke sam, pere mi kosu - skratila je Suzana razgovor i prekinula vezu.

 

Kako smo već pisali, Suzana je sama inicirala vjeridbu sa Ocomokosom, ali je u javnosti ispričala dvije verzije. Prvo da mu je poslala fotografiju na kojoj je u vjenčanici, a drugu da je okupila porodicu, pa ga zaprosila. U svakom slučaju, to sada nije ni važno jer su joj se planovi izjlovili, a ona za to krivi tek udatu kćerku Teodoru.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.