x

SUZE TEKLE KAO RIJEKA Seka: Da li je moguće da sam ovo zaslužila?

Seka Aleksić nikada neće zaboraviti taj trenutak. Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo, Seka Aleksić je prošle godine rodila sina koji je u potpunosti promijenio njen život.

Seka je danas na svom Instagram profilu objavila video i uz njega emotivnu poruku u kojoj je opisala kroz šta je sve prolazila dok je iščekivala rezultate vantjelesne oplodnje.

 

- Moja beba raste! Sada je pravi dječak... Nevjerovatno je, kako su brzo prošli ovi mjeseci iza nas... Kao juče da sam pozvala moju doktorku  da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda nase želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sjećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala... Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra djela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobijediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se! - napisala je pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.