x

SVADBA U SEPTEMBRU: Andrija ženi Aleksandru, započeli zajednički život!

Andrija Milošević započeo je zajednički život sa djevojkom Aleksandrom Tomić. Glumac se s budućom suprugom uselio u stan od 120 kvadrata u blizini Hipodroma, za koji je prije više od godinu i po iskeširao čak 200.000 eura.

Kako Kurir saznaje, glumački par, koji je u vezi četiri godine, navikao se na život pod istim krovom i uveliko planira vjenčanje u septembru.

 

“Kada je Andrija 2015. kupio stan na Banovom brdu, znao je da će se u njega useliti s djevojkom, ali se preseljenje odužilo. Zbog čestih putovanja nije imao vremena da se posveti sređivanju stana, pa je njegova djevojka umiješala prste. Sandra je svakog dana ponavljala Andriji da treba da se posveti uređenju nekretnine, a i ona je neke obaveze preuzela na sebe. Ona je stan uredila do perfekcije i Andrija nije imao nikakvih zamjerki. Krajem prošle godine konačno su se stekli uslovi da se usele u Andrijin stan. Otkako su započeli zajednički život, sve im je nekako krenulo nabolje. Oboje žele da što prije zasnuju porodicu jer se mnogo vole i odlično slažu”, završava sagovornik Kurira.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.