x

SVAKO BI POŽELIO OVAKAV POKLON: Evo šta je Rada Manojlović kupila ocu za 65. rođendan!

Pošto joj je majka umrla prije 12 godina, poslije duge borbe sa teškom bolešću, Rada Manojlović ostala je s ocem Radetom i sestrom Majom, i u nekoliko navrata govorila je o tome koliko su njih troje poslije tog teškog gubitka postali još više vezani jedni za druge. 

Iako je na počecima karijere morala mnogo više vremena da provodi u Beogradu, Rada je i tada, kad god ima slobodan dan, obilazila oca u rodnom selu Četereže, ali je pratio i on nju na nastupima.

 

Čim je došla do većeg novca, pjevačica je odlučila da umjesto da sebi kupi stan, prvo renovira ocu kuću u kojoj živi, što je i uradila. A sada je smislila i kako da uveliča njegov divan dan.

 

- Tatin rođendan smo sestra i ja proslavile s njim u selu. Došle smo da ga iznenadimo. Razmišljale smo šta da mu kupimo i onda smo shvatile šta će ga najviše obradovati. Uzele smo mu laptop i mobilni, pošto mu se stari telefon pokvario”, priča pjevačica kako je svom tati priredila iznenađenje za njegov 65. rođendan.

 

- Najviše ga je obradovala torta koja je bila u obliku kazana za rakiju. Oduševio se kad ju je vidio. Sve u svemu, bilo je zabavno i veselo. Trenuci u okviru porodice su mi uvijek najsrećniji. I svaki slobodan trenutak koristim da budem s njima dvoma - priznaje Rada, čiji odnos s ocem nije uspjelo da naruši ni to što je ona trenutno u vezi kojom on baš i nije oduševljen. Već nekoliko puta Radin tata pričao je kako mu nije jasno šta će joj Haris Berković i zbog čega se s njim viđa, ali im ova veza nije narušila odnos.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.