x

SVE BEHARA I SVE CVJETA Otac Harisa Berkovića: Radu Manojlović mogu zamisliti kao snahu!

Nakon što je regionom odjeknula vijest da se srbijanska pjevačica Rada Manojlović udaje, jer je isprobala vjenčanicu u jednom salonu, uveliko se priča da je njen izabranik pobjednik devete sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Haris Berković iz Gradačca. 

Kako saznajemo, neki Harisovi prijatelji pričaju kako mu je Rada postala centar svijeta te je stoga promijenio i broj telefona. Šta se zaista dešava u životu mladog i atraktivnog pjevača za „Dnevni avaz“ otkrio je njegov otac Mirsad Berković.

 

Draga i otvorena

 

- Promijenio je broj telefona, ali to je bilo prije ovih dešavanja. Na Facebook profilu broj mu je bio javan pa su ga zvali fanovi, zbog obaveza i posla nije mogao više da se javlja pa je odlučio promijeniti broj – govori nam Berković.

 

Iako se ranije špekuliralo da je Mirsad protiv Harisove veze s Radom, čini se da se situacija promijenila. Kako nam je rekao, Rada je „super cura, draga i otvorena“.

 

- Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u „Zvezdama Granda“ i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vrijeme, sve se spontano dešava – pojašnjava Harisov otac. 

 

Dodaje da se priča i piše i više nego što treba, jer njih dvoje je snimilo duet i ima zajedničke nastupe, pa je i logično da dosta vremena provode zajedno.

 

Na naše pitanje je li istina da se Haris ženi Radom i može li je zamisliti kao svoju snahu, Mirsad se nasmijao rekavši:

 

Radin stan

 

- Snaha! Znate, u životu nikad ne reci nikad. Mogao bih je zamisliti kao svoju snahu, zašto ne, nije neka aždaha. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti vjenčanja. A to što je Rada boravila u salonu vjenčanica može biti i poslovno – kazao je Mirsad Berković.

 

Navode da se Haris uselio u Radin stan na beogradskom Vračaru,  Mirsad ne negira.

 

- Haris većinu vremena provodi u Beogradu i svaki slobodan trenutak koristi da provede s Radom, ode kod nje ili ona dođe kod njega. Mi ostali hvatamo ga kad nije u studiju – iskren je Berković i dodaje da najmanje boravi u rodnom Gradačcu.

 

Prijatelji su udarili na njegov karakter

 

Mirsad Berković prokomentirao je i priče Harisovih prijatelja o tome da se promijenio.

 

- Naivna je priča da se promijenio, znate prijatelji su udarili na njegov karakter. Govoriti o tome da ne poštuje roditelje i prijatelje strašno je, jer ja najbolje poznajem Harisa.

 

Razmišljam da javno reagiram na takve tračeve, jer ne želim da se o njemu priča i piše kao o lošem momku. Pravi prijatelji takvo nešto ne bi rekli – govori Berković.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.