x

SVE SPREMNO ZA CECIN KONCERT U ISTOČNOM SARAJEVU: Otkrivamo detalje današnje press konferencije!

Danas je u prostorijama Administrativnog centra grada Istočno Sarajevo održana press konferencija uoči koncerta Svetlane Cece Ražnatović, koji će se održati u subotu, 30. avgusta na stadionu Slavija u Istočnom Sarajevu. Ukoliko još uvijek niste nabavili karte za ovaj koncert, to ćete moći uraditi i na sami dan održavanja i to ispred stadiona Slavija. 

Sve pripreme za koncert Svetlane Ražnatović na stadionu ``Slavija`` u Istočnom Sarajevu 30. avgusta su izvršene i stadion je potpuno obezbijeđen, rekli su organizatori.

 

Mladen Lučić, vlasnik firme ``Ledžend`` koja je organizator ovog nastupa, rekao je da su u saradnji sa Centrom javne bezbijednosti Istočno Sarajevo obavljene sve pripreme radi obezbjeđivanja koncerta. 

 

Lučić je rekao da su se pojavljivale određene grupe na društvenim mrežama koje apeluju da se ne dolazi na koncert iz bezbjedonosnih razloga, ali je naglasio da ni on lično niti firma koja je organizator koncerta nisu dobijali nikakve prijetnje, a ni u CJB nije stigla prijetnja da bi moglo nešto da se dogodi.

 

``Pojavljivale su se određene grupe na društvenim mrežama koje apeluju da se ne dolazi iz bezbjedonosnih razloga, zato ponavljam da je stadion `Slavija` u Istočnom Sarajevu u potpunosti obezbijeđen i nadam se da neće biti nikakih incidenata``, rekao je Lučić na konferenciji za novinare. 

 

On je apelovao da publika ne nosi tvrde predmete, upaljače i pića u konzervama koji će biti oduzimani prilikom ulaska, jer će kontrole biti rigorozne. 

 

Vlasnik firme ``Ledžend`` je napomenuo da je Ceca povodom nastupa u Istočnom Sarajevu poručila da se ne plaši nikoga i da ne dijeli publiku koja dolazi na njene koncerte, te da pjeva isključivo ljubavne pjesme. 

 

Svi mediji na dan koncerta moraju ući na stadion Slavija u vremenu od 18 do 19 sati.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.