x

SVE ŠTO NISTE ZNALI: Aca Lukas otkrio kako se drogirao i da je svojoj djeci...

Brži sam od interneta i svojim nasljednicima sam ja sve prvi rekao i sve sam im lijepo objasnio - otkriva „nevaljali dječak“ folka u otvorenom razgovoru za „Blic“.

U ranim popodnevnim časovima, ekipa „Blica“ sjela je sa Acom Lukasom (54) na kafu. Do prije nekoliko godina, u to doba pjevač ne bi bio budan. Ipak, sada se promijenio i to se vidi.

 

- Nije da sam se smirio. Ne mogu biti ništa drugo do onoga što jesam, ali valjda je mir došao s godinama. Dobio sam još jedno dijete i sada stvarno uživam u odrastanju Viktorije (3). Stvorio sam super odnos i sa starijom djecom, sa kćerkom Miljanom (23) i sinom Lazarom (18). Lijepo su mi se složile kockice na svim poljima - priča nam Aca, dok pijucka espreso.

 

Opšte poznato je da Lukas nikada nije vodio miran život. Ne krije da je imao i poroke. Pitali smo ga kako o svom životu priča djeci.

 

- Viktorija će sigurno da me pita jednog dana za sve što sam radio, ali moji stariji klinci to znaju. Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovjek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje. Mislim da sam ja uvijek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvjećka, onda moram da snosim odgovornost i da objašnjavam šta se smije, a šta ne - kaže pjevač.

 

Ipak, poslije svega, on misli da je bio dobar roditelj.

 

- Mislim da su moja djeca imala jedno zdravo odrastanje. Miljana studira, sin će sad da upiše fakultet. Mislim da nisu mnogo osjetili teret moje slave. Muzički afiniteti? Pa, ništa od toga... Kćerka je otišla u jednom smijeru, završava fakultet, zaposlio sam je u „Grandu“ kao šminkerku, a sin će na fakultet za fizičku kulturu - ponosan je Lukas.

 

Ali, otac k‘o otac, poseban odnos ima sa ženskom djecom. Rigorozniji.

 

- Malo sam tvrđi kad su kćerke u pitanju. Idem na to da ne postanem deda. Miljana je tako vaspitana da ne bude problema. Ona je dovoljno zrela i upoznao sam njenog dečka. Zadovoljan sam. A kod sina sam malo liberalniji - smijući se, priznaje folker.

 

Što se karijere tiče, Lukas je trenutno angažovan u žiriju „Zvezda Granda“ i, kako kaže, nije strog sudija. A što se pjesama tiče, tu se nešto krčka, reče nam.

 

- Spremam jedan duet sa dragom koleginicom s kojom sam već sarađivao, a biće i spot. To će izaći do Nove godine. Album se kuha za proljeće, a o nastupu za Novu godinu još pregovaram. Ali, biće ga - rekao nam je pjevač za kraj.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.