x

SVJEDOK ODAO VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Evo šta je svekar ubijene pjevačice rekao dok su tražili Jelenu?!

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marajnovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, ponovo je pod lupom policije. Naime, jedan od svjedoka je u informativnom razgovoru u policiji rekao da ih je navodno najstariji član porodice Marjanović zamolio da napuste nasip rekavši: ``Nema je, ljudi, idite kući``.

- Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedjelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će se tada ``možda bolje vidjeti``. Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali u pomoć, a kada su rekli da se ``raziđemo``, to smo i uradili - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

 

Na nasipu 3. aprila 2016. godine od četiri sata ujutru do šest sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

 

- Sumnja se da je upravo tada donijeto tijelo nesretne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tijela nađeni su njena patika, dio trenerke i Vladimirov mobilni telefon - dodaje isti izvor.

 

Jelenina majka odnijela tajnu u grob

 

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je ubio kćerku. Zorica ipak nije saopštila ime krvnika, a ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.