x

Sa 19 godina sam ostala UDOVICA, tada je počeo moj PAKAO... Stojina potresna ispovijest!

Iako danas uživa u luksuzu i velikim zaradama, Stoju Novaković život nije mazio. Naime, pjevačica se već sa 17 godina udala, ali je njen suprug nepune tri godine nakon vjenčanja nastradao.

Iako se pričalo da je čovjek slučajno stradao, mještani Perleza, rodnog mjesta pjevačicinog pokojnog muža, danas tvrde da je on zapravo izvršio samoubistvo kada je skočio u rijeku i utopio se. Iste navode navodno je potvrdio i lokalni sveštenik, a kao razlog su naveli to što njegovi roditelji nisu prihvatili Stoju za snajku.

 

Međutim, iz intervjua koji je Stoja jednom prilikom dala, može se zaključiti da se njena i priča mještana Perleza – ne poklapaju.

 

– Rodila sam prvo dijete sa 17 godina. Veoma mlada sam se udala da bih imala prostor za izlazak iz kuće, od strane oca, pa sam našla kao rješenje da se udam. Ja sam imala jako dobrog muža, i finog, međutim desila se ta nesreća, moj muž je poginuo. Ja sam ostala udovica sa 19 godina, sa malim djetetom već od tri godine. Tu počinje moj desetogodišnji pakao… – istakla je Stoja prije izvijesnog vremena.

 

Podsjetimo, pjevačica je godinama unazad srećna u ljubavi sa Igorom Jovanovićem. Kada je u pitanju njen prvi brak, ostaje da vidimo šta će pjevačica imati da kaže.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.