x

Sa Chipsyjem i Sergejem na utakmicu!

Brend Chipsy, kompanije Marbo koja je dio PepsiCo grupe, predstavio je medijima svoju novu nagradnu igru „Navijaj uz Chipsy“. U okviru nagradne igre su obezbijeđene izuzetno atraktivne nagrade za sve konzumente brenda Chipsy, ali i ljubitelje fudbala. 

Nagradna igra će trajati 8 sedmica i tokom svake će biti podijeljeni vaučeri za trodnevno putovanje za dvije osobe u Barselonu, kao i po dvije karte za utakmice čuvenog FC Barcelona. Nagradna putovanja bit će realizovana u septembru i oktobru ove godine. Nagrađenima će društvo u navijanju na utakmici praviti, Chipsy brend ambasador, Sergej Trifunović. Sigurni smo da će im biti izuzetno zabavno i zanimljivo sa Chipsyjem i Sergejom.

 

Pored ovih glavnih sedmičnih nagradnih putovanja i osvajanja karata za utakmice FC Barcelona, obezbijeđeno je i mnoštvo drugih nagrada, u vidu pravih navijačkih setova. Planirane su 24 nagrade dnevno, a svaka podrazumijeva kutiju Chipsy Cheers proizvoda i Chipsy majicu. Mehanizam nagradne igre je zaista jednostavan: u unutrašnjosti Chipsy kesice nalazi se kod, a na kesici je telefonski broj na koji se SMS-om pošalje kod. Nakon toga potrebno je samo malo sreće.

 

„Nagradna igra je dio naše kampanje koja povezuje zadovoljstvo konzumacije Chipsy proizvoda, jednog od omiljenih brendova u regionu, sa jedinstvenom strasti prema fudbalu. Fudbal se savršeno slaže sa čipsom, tako da smo napravili neodoljivu kombinaciju, u španskom duhu.”- rekla je novinarima Dunja Ivanović, direktorica marketinga za Zapadni Balkan kompanije PepsiCo.

 

„Fudbal je jedna od najvećih životnih strasti za njegove ljubitelje i igrače. Tako je svima poznata ta iskonska veza između fudbala i grickanja čipsa: to je jednostavno prirodan spoj. Nagrade su zaista atraktivne, zato grickajte i neka pobijede najbolji!” – izjavio je Sergej Trifunović, ambasador brenda Chipsy.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.