x

Sa Shiseidom kroz svijet bez gravitacije!

Luksuzni noviteti, jednog od vodećih svjetskih kozmetičkih brandova, Shiseido, predstavljeni su 22.09.2016. u Aquarius Vilsu od strane internacionalne trening menadžerice gđe. Simone Calleti. 

Pri pozivu na ovaj događaj, upitani smo: Možete li zamisliti svijet bez gravitacije? Zapitali smo se kako? A onda nam je gđa. Caletti otkrila novu liniju Bio Performance Lift Dynamic. 

 

Shiseido je oduvijek koristio jedinstvenu tehnologiju s ciljem poboljšanja kvalitete kože i očuvanja njenog zdravlja i ljepote. Vodeći se tim ciljem kreirana je nova linija pod nazivom Bio Performance LiftDynamic pod sloganom: „Zamislite svijet bez gravitacije“ . Zahvaljujući ekskluzivnim sastojcima, proizvodi unutar ove linije snažno djeluju na očuvanje mladolikog izgleda kože i nivoa vlage. Redovito upotrebom, prkosimo godinama i gravitaciji, ne dozvoljavajući opuštanje kože. 

 

Nova linija se sastoji od kreme za lice, seruma za lice i kreme za područje oko očiju. 

 

Kako se to još prkosi gravitaciji iskusili smo na eventu uz trampolinu i šarolik svijet balona koji su držali skrivenim razna iznenađenja. 

 

Predstavljena je još jedna poslastica, nova linija ruževa za usne pod nazivom ROUGE ROUGE. Ova linija predstavlja 16 najljepših izvedbi crvene boje, jer crvena je ona prva, boja života. 

 

ROUGE ROUGE JE bogate teksture, dugotrajan i prepun blistave boje. Redovitim nanošenjem smanjuju se vertikalne linije na usnama i dehidracija. 

 

Za kraj, predstavljen je dašak proljeća u jesen: Shiseido Ever Bloom eau de toilette. Tačno godinu dana poslije lansiranja parfemske vode Ever Bloom, Shiseido nam predstavlja novu toaletnu vodicu za žene. 

 

Novi Shiseido Ever Bloom edt je svjež, čist i upečatljiv. Sačinjen je od božura, ciklame, gardenije i mošusa koji zajednički kreiraju mirisnu auru koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. 

 

Gđa. Simona Calleti, je prezentirajući Shiseido novitete, prema rječima zvanica, istinski uspjela dočarati magiju Shiseido luksuza.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.