x

Sa klinike za odvikavanje stigao u Parove! (FOTO)

Ivan Marinković konačno je stao na noge nakon višemjesečne borbe sa alkoholizmom. Bivši suprug Goce Tržan, tek što je završio s terapijama u jednoj bolnici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti, ušao je u „Parove“ da bi zaradio novac koji mu je preko potreban.

Pored honorara o kojem se dogovorio s producentima ovog formata TV Hepi, bivši učesnik rijalitija želi da se testira i sazna da li je definitivno uspio da se riješi poroka koji mu je zagorčao život.

 

Zavisnik

 

- Ivana je jako pogodila majčina smrt i od tada je počeo da se opija. Jedino je na taj način uspijevao da prevaziđe tugu i probleme koje je imao, ali nije znao da time ulazi u još veće probleme. Kada je shvatio da je postao zavisnik i da ne može bez alkohola, uz sestrinu pomoć je krenuo na liječenje u jednu kliniku na Dedinju - kaže naš izvor i dodaje:

 

Vraća dugove

 

- Taj period od pola godine bio je veoma stresan za njega, ali uspio je da se izbori i ne okusi piće. Zasad se dobro drži. Kad je dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju, dobro je razmotrio šta gubi, a šta dobija, i na kraju je odlučio da prihvati. On smatra da je to idealna prilika da samog sebe analizira i sazna da li je uspio u oporavku. Naravno, drugi razlog je i dobar honorar, koji bi mu pomogao da se riješi preostalih dugova - završava naš izvor.

 

Pored Marinkovića, u zemunsku vilu doselili su se Lepa Lukić, Vesna Rivas, Teodora Radojičić, Brendon Radonjić i drugi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.