x

Sa ovim pjevačem ne priča Aco Pejović! (FOTO)

Aco Pejović rijetko kad priča o svojim kolegama, međutim, STAR je došao do informacije da ipak ima likova na estradi koje Aco ne podnosi. Kako smo saznali, između njega i Dade Polumente godinama postoji netrpeljivost! Bukvalno se zaobilaze u širokom luku, a jedan o drugom često iznose prljav veš među zajedničkim prijateljima i poznanicima.

“Oni se ne podnose već nekoliko godina! Sreću se jedino po aerodromima, ali se uvijek ignorišu! Aco uglavnom ne prilazi kolegama sa kojima je dobar ukoliko ih sretne sa Dadom, a tako je i obrnuto”, otkriva naš izvor blizak obojici pjevača i prepričava jedan od posljednjih susreta Pejovića i Polumente kada su se našli u istom avionu na letu za Minhen:

 

“Posljednji njihov susret bio je baš neprijatan i zategnut! Pejović je stigao među posljednjima na aerodrom i zatekao Polumentu sa nekoliko kolega koji su dobro upoznati sa njihovom netrpeljivošću. Tu su bili Darko Lazić, Nadica Ademov, Stoja, Jana, ma mnogo kolega, ali Pejović ni u ludilu nije htio da im priđe i pozdravi ih! Samo je ovlaš rekao ćao i produžio da se čekira. U međuvremenu su se svi pomenuti grupisali, a Pejović se naravno pridružio onima koji su iskulirali Dadu, te je odmah počeo sa ogovaranjem. Ali to za pjevače nije nikakva novina, prosto je uvijek tako ukoliko dođe do njihovog susreta. Kasnije su obojica ušli u avion i sva sreća da nisu sjedili blizu jedan drugog.”

(starmagazin.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.