x

Šaban NAPAO Gocu: DOSTA si mi UZIMALA pare!

Osim što mu je pozlilo na posljednjem snimanju Pinkovih zvezda kada je intervenisala i Hitna pomoć, Šaban Šaulić ima i privatnih problema. Naime, nakon nekoliko decenija i njemu je prekipjelo da radi kao konj, a da žena Goca raspolaže njegovim parama. Kako Star saznaje, Šaban je čvrsto odlučio da sve finansije preuzme u svoje ruke. 

Podsjetimo, do sada je njegova supruga Gordana vodila računa o svemu, kako o njegovim nastupima, tako i o parama koje zaradi, pa ja sada u porodici Šaulić izbio rat. Kralj narodne muzike je lupio šakom o stol i rekao da tako više ne može. 

 

- ``Goca je Šabanu zakazivala tezge, odlučivala o honoraru, i pare uzimala unaprijed. Svi znaju da je on za trošak imao samo po 500 eura, a sve ostalo je uzimala Goca. Jeste ona pametnije od njega raspoređivala novac, kupila je stanove, kuće, to je u redu. Ali tu su i skupa garderoba, putovanja, automobili... Sve se to kupovalo od Šabanovih para. On radi kao crnac, a oni troše. Prekipjelo mu je. Ma, ne bi on ni sada tako postupio da su mu dovolili da kupi još jedan plac u Krčedinu. Šaban voli da tamo boravi, a ukazala mu se prilika da komšije pored njegove vikendice prodaju zemlju i to za neke smiješne pare. čim je to saznao, rekao je da će kupiti plac, međutim, za Gocu je to budaleština jer već ima tamo kuću i imanje i smatra da mu je to više nego dovoljno. Tada je on pobijesnio. Rekao je da više neće moći tako. O finansijama će on voditi računa, tačnije, on će da raspoređuje gdje će pare da se troše i na šta. Vikao je na Gocu: Od danas moje pare, koje ja zaradim pjevajući i znojeći se, samo ja uzimam i raspoređujem. Kupujete garderobu vrijednu kao cijela garsonjera u beogradu, a ja da živim od bakšiša koji dobijem. Neko nema gdje da živi, a vi ne znate šta ćete sa skupom odjećom i ostalim budaleštinama. Da ja ne smijem da kupim ono što želim? Tako više ne može! Pa toliko godine pjevam, a da troišim samo bakšiš``, priča Šabanov prijatelj koji kaže da su njegova djeca ipak stala na majčinu stranu. 

 

- ``Djeca podržavaju Gocu jer smatraju da u Krčedinu ima dovoljno prostora. I sa njima se zakačio, ali poznavajući ga, neće odustati. On je miran tih čovjek, ali godinama skuplja sve u sebi i naravno da je samo bilo pitanje kada će kap preliti čašu. Sve njegove kolege znaju da Goca raspolaže svim njegovim finansijama, ona mu je i supruga i menadžer. Čak je i on javno pričao da je njemu 500 eura dovoljno da ima za cigarete i hranu, jer bukvalno živi u Krčedinu i po cijeli dan je na pecanju, tako da njega skupa garderoba, automobili i nekretnine uopšte ne zanimaju. Ali sada je definitivno prelomio``, završava Šaulićev prijatelj. 

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.