x

Šaban Šaulić iskeširao 1000 eura: Otkupio snimak bahanalija s ljubavnicom!

Šaban Šaulić iskeširao je 1.000 eura da bi spriječio da snimak na kojem je intiman sa svojom trideset devet godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom završi u medijima.

Folker nije ni znao da ovaj video postoji dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli. Kako smo saznali, snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pjevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost.

 

- Ovaj snimak je ponuđen jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio, pa ga je prodao na drugoj strani za 300 eura. Osoba kod koje je završio video, kako sam čuo, potom ga je ustupila Šauliću i za to dobila 1.000 eura. Šauliću je bilo bolje da ga sam otkupi i uništi nego da okrene glavu i rizikuje da osvane u novinama. On je želio da taj snimak više ne postoji i zbog toga ga je otkupio - kaže naš izvor.

 

Pozvali smo mladića koji je prvi imao snimak i on nam je potvrdio da ga je prodao drugoj osobi.

 

- Prodao sam snimak jednom liku tako da nije više u mom posjedu. Mislim da će ga odnijeti Šabanu, to je i najbolje - rekao nam je i naglasio da i on misli da je snimak na kraju završio kod Šaulića, što je i najbolje.

 

Pozvali smo Šabana za komentar, ali je on bio veoma nekulturan i vulgaran. Čim smo se predstavili, on nas je opsovao.

 

- Ma idi bre u pi//u materinu! - poručio je pjevač i zalupio slušalicu.

 

Ni njegova žena nije bila raspoložena za priču:

 

- Nemojte nikada više u životu da me pozovete.

 

Ljubavnica Cuca bila je nedostupna za komentar do zaključenja broja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.