x

Šaban Šaulić sve OTKAZAO: Pjevač završio na OPERACIJI!

I u sedmoj deceniji života Šaban Šaulić vrijedno snima, nastupa i oduševljava fanove rasute širom svijeta, ali ovog ljeta kralj narodne muzike moraće da prikoči, jer je prije nekoliko dana operisan! Naime, Šaulić je ugradio četiri implantata u donju vilicu i trenutno se oporavlja.

``Šaban i u ovim godinama pjeva više puta nedjeljno, stalno negdje putuje i glas ga i dalje odlično služi, ali nedavno je shvatio da ima problem sa zubima koji je i estetske i zdravstvene prirode, pa je riješio da to popravi.

 

Ugradio je implantate ne samo zbog izgleda, o kome kao javna ličnost svakako vodi računa, već i zato da mu se zubi ne bi raslojavali, što može loše da utiče na zdravlje``, rekao nam je izvor blizak Šaulići, i dodao da je pjevač ovu intervenciju obavio u Čačku.

 

``Nije bilo potrebe da se Šaban raspituje o klinikama po Beogradu, a još manje inostranstvu, pošto mu je njegov kum Kole, koji je iz Čačka, preporučio eminentnog stomatologa, inače profesora, tako da je brzo odlučio da to tamo obavi i sada je prezadovoljan rezultatom. Naravno, predstoji mu oporavak zbog koga će morati da smanji obaveze, iako se trudi da odradi većinu dogovorenih nastupa, pa je zato i odložio ljetovanje u Turskoj, na koje je planirao da ide sa suprugom Gocom``, zaključio je naš sagovornik, čije navode nam je potvrdio i sam kralj folka.

 

``Tačno je da sam imao stomatološku operaciju, ne samo zbog estetike, nego i zbog zdravlja, ali hvala Bogu, sve ide kako treba, dobro se osjećam. Ipak, morao sam da otkažem odmor, a postoji mogućnost i da pomjerim neke nastupe kako bih se što brže potpuno oporavio, pogotovo zato što me od jeseni čekaju velike obaveze. U pitanju su nove pjesme i moja velika oproštajna koncertna turneja koju planiram da održim u salama i halama po Srbiji i regionu``, otkrio nam je Šaulić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.