x

Šaban Šaulić zbog Bosanca i Bekute završio u bolnici?!

Sjećate li se čestih svađa i prepucavanja Šabana Šaulića, dok je bio član žirija „Zvezde Granda“, sa Draganom Stojkovićem Bosancem? Ovaj poznati harmonikaš iz Konjica često je, udružen sa Anom Bekutom, degradirao takmičare koji su pjevali Šabanove pjesme i namjerno drugačije ocjenjivao takmičare.

Šaulić je završio i u bolnici, na operacionom stolu, a komplikacijama sa srcem kumovalo je, tako se pričalo, Stojkovićevo i Bekutino ponašanje prema njemu.

 

Napustio je žiri jer mu niko nije mogao obećati da ga u novoj sezoni neće provocirati. A, od tada ni sa Anom, ni Draganom nema nikakav kontakt. Čak se nedavno sreo sa Stojkovićem na dodjeli nagrada za istaknute srbijanske muzičare-pjevače, ali kao da se i nisu vidjeli.

 

Kada se Bosanac pojavio u prostoriji u kojoj je već bio Šaban, krenuo je da ga pozdravi. Ali prije nego mu je prišao shvatio je da je nepoželjen u tom društvu. Oni koji su sjedili s njim kazali su mu da nema potrebe da prilazi jer se Šaban sigurno neće pozdraviti s njim. Tako je i bilo pa je na kraju Dragan preuzeo nagradu i gotovo istrčao iz prostorije u kojoj je ostao „kralj folka“.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.