x

Šaban na koljenima traži oproštaj (FOTO)

Šaban Šaulić (63) jučer se vratio iz Dubaija, gdje je otputovao u trenutku kada se digla prašina oko snimka na kojem se vidi kako ljubi Ivonu Negovanović Cucu (24) nasred Slavije. Paparaco Alo! lista uslikao je Šaulića jučer na aerodromu, a on je odmah otišao u svoj dom kako bi razgovarao sa suprugom Gordanom i molio je za oproštaj.

Po kralja narodne muzike na Aerodrom „Nikola Tesla“ došao je prijatelj, koji ga je odvezao u porodični stan kod žene i djece, kako bi razgovarali o situaciji kojom je cijela porodica zatečena. Šaulić je pokušao koferom da se zakloni od paparaca, nije želio davati nikakav komentar, ali smo primijetili da je sve vrijeme bio lijepo raspoložen i nasmijan.

 

U momentu kada je pjevač ušao u automobil, naša ekipa je krenula za njim i ispratila ga do porodičnog doma. Kako saznajemo, tamo ga je sačekala supruga, koja je bila veoma bijesna.

 

Pokušao je Šaulić preko djece da ubijedi Gocu da ga primi u kuću kada se vrati sa nastupa, kako bi razgovarali kao odrasli ljudi. Kada je sletio iz Dubaija, otišao je pravo kod žene i pokušao je da joj objasni da je sve to namještaljka. Goca nije željela da popusti, rekla mu je da se osjeća izdato, a rasprava je trajala do duboko u noć - ispričao je izvor blizak porodici Šaulić.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.