x

Šaćir Ameti okupio estradu na promociji novog spota za pjesmu ``Znam te znam``!

Pjevač Šaćir Ameti je još jednom dokazao koliko je cijenjen u svijetu estrade i među svojim kolegama. Druženje održano u sarajevskom klubu Monument je okupilo maksimalan broj njegovih kolega, a povod za to je bio i više nego dobar. Naime, Šaćir je u saradnji sa Hayat Produkcijom upriličio promociju svog novog spota za pjesmu ``Znam te znam``, sa kojom se predstavio na ovogodišnjem Ilidžanskom festivalu. Šaćira je podržao veliki broj kolega, te poznatih ličnosti među kojima su bili: Eldin Huseinbegović, Kemal Hasić, Denial Ahmetović, Fuad Backović Deen, Verena Cerovina, Sulejman Haljevac Memo, Armin Čohodar, Mirza Vranj, Emina Tufo, Amra Halebić, Enver Šadinlija, Rizo Hamidović, Toni Fišić, Neno Murić, Ruža Efendić, Elvin Kadrić Kadra, Ena Branković, Kemal Ahmetović...

S pjesmom „Znam te znam“ , sarajevskih autorica Lejle Terović Adilović i Mensure Bajraktarević, Šaćir se predstavio  na ovogodišnjem Ilidžanskom festivalu. Pjesma je  već  postigla zavidnu slušanost, a sada će ona dobiti i svoje video izdanje te tako zaploviti i televizijskim eterom.

 

Kao i do sad, pjevač  je ekranizaciju pjesme prepustio timu Hayat Production, kadrovi su snimljeni na nekoliko lokacija, a glavni dio priče odvija se na Crnogorskom primorju, prelijepim pješčanim plažama Ulcinja.

 

Šaćir  priznaje kako je uzbuđen zbog izlaska spota te mu je iznimno drago što ga je  uspio realizirati, uz velike pohvale i zahvalnost svima koji su sudjelovali u produkciji i stvaranju njenog muzičkog spota.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.