x

Sahranjena beba koju je ubio otac, razlog zbog kojeg majka nije bila na sahrani kida dušu!

Nemanja Krstičić, beba koju je u ponedjeljak uveče ubodima nožem ubio otac Dejan Krstičić (35) sahranjena je jučer u Štrpcu. Dragan Kuzmanović, Anin otac koji živi u okolnoj Brezovici kaže da je Nemanja sahranjen u prisustvu najuže porodice, Anine kao i Dejanove porodice.

Sahrani, nije prisustvovala majka Ana, koja u niškoj bolnici danonoćno bdi nad svojim drugim sinom Danilom, koji je ranjen u pomahnitalom napadu oca.

 

- To je zajednička nesreća i nas i naših prijatelja Krstičića. Bili su Dejanovi roditelji, braća. I oni ljudi ne mogu da povjeruju da se sve ovo desilo. Oni su uvijek bili divni ljudi, divni prema mojoj Ani, prema Dejanu i ostaloj dvojici sinova. Kažu da je neposredno prije zločina, i oca i majku tjerao da izađu iz kuće i odu po drva. Zašto? Niko ne zna da li je već imao namjeru da pobije djecu. On jeste uvijek bio povučen, čovjek koji nije umio da kaže šta ga muče, ali prema nama je uvijek bio ljubazan, drag. Sa Anom se lijepo slagao. Ali eto u posljednje vrijeme se u njega uvukao veliki strah. Bio je ubijeđen da ga prate, da će ``Šiptari da mu otmu djecu``. Ana je u utorak trebalo da ga vodi u Mitrovicu kod psihijatra na pregled. Na našu veliku žalost, zakasnili smo jedan dan - kaže Anin otac.

 

Druga beba, Danilo se uspješno se oporavlja na niškoj Dečijoj hirurškoj klinici, potvrđeno je agenciji Beta u Kliničkom centru Niš.

 

- Beba je stabilno i za sada nema potrebe da bude prebačena na liječenje na Dječiju kliniku u Tiršovoj - kazali su danas u Kliničkom centru.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.