x

Sajam domaćih proizvođača u Super Konzumu Ložionička! (GALERIJA)

Više od 20 domaćih kompanija predstavilo je svoje proizvode na Sajmu domaćih proizvođača koji se održao 25. i 26. marta pod pokroviteljstvom Konzuma BiH i Privredne komore Kantona Sarajevo. Cilj sajma bio je skrenuti pažnju na značaj kupovine i prepoznatljivosti kvalitete i jedinstvenosti domaćih proizvoda i usluga.

```Sajam drugu godinu zaredom organiziramo u suradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo. Ovo je još jedna u nizu aktivnosti kojom želimo iskazati podršku domaćim brendovima i snažnu opredjeljenost za razvoj bh. privrede. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim odzivom naših poslovnih partnera, ali i reakcijama kupaca koji daju podršku našim nastojanjima da promoviramo domaće proizvode i usluge``, istakla je Amra Karahmetović, PR Konzuma BiH.

 

Oba dana vikenda, svi posjetioci u periodu od 11 do 17 sati, uživali su u raznovrsnoj ponudi domaćih proizvođača koji svoje poslovanje zasnivaju na tradiciji i autohtonim proizvodima svoga kraja. Svoje proizvode predstavile su kompanije Plantago, Centrotrans, Jukan, Bio medica, Terra prirodna kozmetika, Sinkro te drugi proizvođači iz različitih industrijskih oblasti kao što su otkup, prerada i pakovanje voća i povrća, ljekovitog bilja, meda, kafe, pa sve do rukotvorina, kožne galanterije i drugih domaćih djelatnosti.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.