Sajam namještaja ``Sarajevo 4 Walls``

14.04.2017 06:00
sajam-namjestaja-sarajevo-4-walls-main

Kad: Od 14. do 16. aprila 

Gdje: Olimpijska dvorana Zetra, Sarajevo, BiH

 

Prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije pod nazivom ``Sarajevo4Walls`` održat će se od 14. do 16. aprila u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Više od 35 renomiranih kompanija iz BiH, koje se bave proizvodnjom namještaja, keramike, unutrašnje i spoljne stolarije, osvjetljenja i drugih proizvoda iz oblasti prateće industrije, na 6000 m2 , će izložiti proizvode potrebne za opremanje doma ``od poda pa do krova``, poručuju iz organizacionog tima Sajma. 

 

Tako će se posjetitelji, u toku Sajma, moći upoznati sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, podova, PVC stolarije, grijanja, uređenja enterijera ( zavjese, madraci, stolarija, rasvjeta) i eksterijera, kao i trendove u oblasti gradnje doma. Pored toga nekoliko kompanija će predstaviti inovacije i trendove u proizvodnji blindiranih vrata. 

 

Za sve zainteresovane, u toku Sajma će se održati obuka korištenja CNC mašina, bez kojih je danas obrada drveta i proizvodnja namještaja nezamisliva.  

 

Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje, i na taj način, s jedne strane omogućiti posjetiteljima uvid u najnovije trendove u opremanju doma i cijene i pristupačnost proizvoda, a s druge strane proizvođačima omogućiti prostor za reklamiranje sopstvenih proizvoda, priliku za ostvarivanje potencijalne saradnje, te potaknuti pozitivnu konkurenciju. 

 

Sajmom se želi napraviti  iskorak u konceptualnom i organizacijskom smislu kada je riječ o

sajmovima koji se održavaju u susjednim zemljama. Sajam će predstavljati jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu sagledaju svi noviteti dizajna enterijera, kompletna produkcija domaćih i proizvođača iz regije te uglednih svjetskih kompanija.

 

Sajmu će prisustvovati i kompanije koje se bave građevinarstvom, koje će predstavljati svoje trenutne i buduće projekte (stambene i poslovne centre, hotele), kao i  arhitektonski i dizajnerski studiji.

 

Za sve posjetitelje ulaz na Sajam je besplatan, saopćili su organizatori.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.