x

Šako Polumenta nije jedini: Otkrijte kojeg je još pjevača proganjala Milana iz rijalitija Maldivi!

Nedavno su svi mediji koji se bave estradom pisali o tome da je pjevač Šako Polumenta bio u navodnoj vezi sa Milanom, aktuelnom učesnicom rijalitija ``Maldivi``. Držeći se toga da ga ovakve provokacije ne zanimaju, Polumenta nije reagirao na priče i šuškanja, a Ekskluziva.ba portal vam ekskluzivno prenosi reakciju Šakinog kolege iz Luksemburga. Radi se o Eldinu Eki Durakoviću, koji je nedavno objavio svoj prvi singl ``Oči plave``, a koji je izazvao veliko oduševljenje.

Inače, Eka Duraković je bio idealan za razgovor na ovu temu, jer je imao zajedničke nastupe sa Šakom Polumentom, kao i sa drugim velikim zvijezdama Balkana.

 

-  ``Nije prva, ni posljednja koja pokušava da preko Šakinog imena dođe do medijske pažnje. Radi se o klasičnom linču na mog brata i cijenjenog kolegu Šaku. Ta ista učesnica tog showa je pored Šake i ostalih, pokušavala na razne načine da dođe i do mene. Slala je vruće fotke, htjela je da ostvari bliski kontakt i vjerovatno da iskoristi popularnost mojih kolega i pljuje po njihovom obrazu, časti i porodici samo da bi došla do medija. Uostalom, sve je jasno, čim je završila u nekom od rijaliti programa``, kazao je Eka za Ekskluziva.ba portal, a na ovu temu osvrnuo se i estradni menadžer Admir Maddox.

 

- ``Podržavam Šaku, jednako kao i mlađeg kolegu Eku. Šako je porodičan, stabilan čovjek, nedavno je dobio i unuku i novim albumom će da uzdrma sve. Očito je da životna sreća ovog izuzetnog pjevača nekom smeta`` - kazao je menadžer ADMIR Maddox.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.