x

Samir Bečić, najpoznatiji fitness trener na svijetu uživa u Sarajevu!

Ovih dana u BiH boravi Samir Bečić, najpoznatiji fitnes trener na svijetu. Ugledne novine “Huffington Post” Samirov su pokret “Health Fitness Revolution” proglasile jednim od četiri najvažnija u SAD-u. “Washington Times” smatra ga vodećom osobom za fitnes u SAD-u. Proglašen je četiri puta najboljim fitnes-trenerom u svijetu, a čak 51 put je to priznanje dobio u Americi. 

- ``Samir se bavi zdravim životom i svim komponentama koje taj širok pojam podrazumijeva. Radi s korporacijama, školama, vladama, zatvorima, neprofitnim organizacijama i vjerskim institucijama u koje uvodimo programe za poboljšanje zdravlja fizickom aktivnošću, zdravom ishranom, socijalnom i mentalnom ravnotežom. Savjetuje nekoliko vlada i velikih korporacija u svijetu u domenu zdravog života, fitnesa, itd.`` kazuje Adnan Bajrić, Samirov PR za BiH i Balkan.

 

Bečić pomaže jedan od najvećih projekata u SAD-u za pomoć zatvorenicima poslije odslužene kazne. Također, on vodi fitnes-program najveće religiozne institucije u Americi, Lakewood-Joel Osteen, koja ima oko 200.000 posjetilaca sedmično i koju putem televizije prati više od 40 miliona ljudi u svijetu.

 

- ``Samirov dolazak u Bosnu je u kontekstu analiza i traženja načine kako da investira i pomogne Bosni i Balkanu, u sferi zdravog života``, otkriva Bajrić.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.