x

Samo 18% žena prepoznat će da muškarac flertuje s njima!

Muškarci dvostruko češće kuže kada se sviđaju ženama, dok ljepšem spolu promiče shvatiti mušku naklonost. Oba spola znaju kada netko nije zainteresiran.

Samo 36 posto muškaraca i 18 posto žena zna kada suprotni spol flertuje s njima, pokazalo je novo istraživanje pofesora Jeffreya Halla sa Sveučilišta Kansas i autora knjige ``Pet stilova flertanja``. 

 

- Ako mislite da netko nije zainteresiran za vas, vjerojatno ste u pravu - nije. Ali ako je, vjerojatno to niste ni primijetili - kaže dr. Hall. 

 

U istraživanje je uključio 52 para heteroseksualnih studenata koji nisu imali partnera. Morali su razgovarati međusobno desetak minuta. Poslije su ispunili upitnik u odvojenim sobama, a jedno od pitanja bilo je jeste li flertovali s partnerom i mislite li je li on flertao s vama. Većina njih bila je u pravu kada je ocijenila da nisu flertali s njima, u 80 posto slučajeva točno su odgovorili. No samo 36 posto muškaraca i 18 posto žena točno je procijenilo da je druga strana zainteresirana, piše Daily Mail. 

 

Dr. Hall ovo objašnjava činjenicom da su žene puno direktnije kada zavode i da je muškarcima tada lakše zaključiti da im se sviđaju. 

 

Izvor: 24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.