x

Sandra Afrika doživjela saobraćajnu nesreću!

Sandra Afrika imala je saobraćajnu nezgodu na parkingu ispred muzičkog studija. Nakon što je završila snimanje jedne emisije, Sandra se uputila ka muzičkom studiju, gdje završava pripreme za svoj prvi studijski album, ali je ispred samog studija doživjela neprijatno iskustvo kada se u njeno vozilo zakucao automobil kojim je vozač nevješto upravljao - ispričao je izvor ``Pinka``.

- Sandra je, prilikom dolaska u studio, ugledala zgodno parking mjesto, a vozač koji je bio parkiran nasuprot njoj želio je da pokrene svoje vozilo pa je prilikom isparkiravanja uspio da udari njen auto. Drugi vozač se svom silinom zakucao u Sandrin automobil, a ona je najprije bila uplašena, ali se brzo pribrala. Srećna okolnost je da je Sandra veoma sporo vozila jer se tom prilikom parkirala i zbog toga je oštećen samo njen auto - objašnjava izvor i dodaje da su pjevačica i drugi vozač brzo riješili problem:

 

- Dešava se. Nije pravila dramu, na licu mjesta su se najnormalnije dogovorili oko svega, razmijenili brojeve i nastavili svako svojim putem.

 

I sama pjevačica je potvrdila ovu informaciju.

 

- Sve je okej. Čovjek nije obratio pažnju i zakucao se otpozadi u moj auto na parkingu, ništa strašno. Svi smo dobro, nema tu ni neke velike štete. Čula sam se poslije toga sa njim, sve smo regulisali, tako da nema potrebe da brinete. Ja sam već van zemlje, otputovala sam, tako da vam je jasno da sam dobro - ljubazno je rekla pjevačica.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.