x

Sanela Jenkins i Chris Brown sutra u Sarajevu!

Sanela Jenkins sutra u popodnevnim satima privatnim avionom slijeće u Sarajevo sa jednom od trenutno najpoznatijih zvijezda showbusinessa Chrisom Brownom, saznaje Klix.ba.

Nikom još nije poznat pravi razlog posjete osim što smo saznali da Sanela dolazi da zajedno sa sinom Innisom proslavi rođendan, a i obiđe roditelje za Bajram. 

Osim Chrisa Browna, u našu zemlju dolazi i muzička zvijezda Asher Book koji je prošle godine u Bosni i Hercegovini snimio spot za pjesmu ``Hush Hush``. Od Sanelinih prijatelja smo pokušali saznati više o posjeti, ali su rekli samo da avion u Sarajevo slijeće između 15 i 18 sati.



Sanela je prije nekoliko godina dovela u Sarajevo i italijanskog dizajnera Roberta Cavallija i engleskog pjevača Jamesa Blunta, koji je održao i koncert na Zetri.

Inače, 25-godišnji američki muzičar Chris Brown publici širom svijeta je poznat po hitovima ``Run It!``, ``Kiss Kiss``, ``With You``, ``Forever`` i drugima. Od 2005. godine, kada je objavio prvi studijski album, osvojio je brojne nagrade, među kojima je i prestižni Grammy.


Osim uspješne muzičke karijere Chris se bavi i glumom i plesom, a publika ga je mogla vidjeti u TV seriji ``The O.C.`` te filmovima ``This Christmas``, ``Takers``, ``Think Like a Man``, Battle of the Year``.

 

Izvor: klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.