x

Sanja Kužet: Vraćam se u Zvezde Granda!

Sanja Kužet (34) se od septembra vraća pred kamere, i to u staroj ulozi. Lijepa Beograđanka, nakon porodiljskog odsustva, ponovo će biti voditeljica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koje se emitira na OBN televiziji.  Kužet je početkom godine drugi put postala majka, a u protekloj sezoni u ulozi voditeljice zamijenila je kolegica Sanja Ćulibrk. 

- Istina je da se vraćam u „Zvezde Granda“ od naredne sezone. Iako smatram da je malo rano govoriti o tome jer je ova sezona tek završena, ali, eto, takvi su planovi. To da ću ja voditi šou već je  potvrđeno, ali znate kako je u ovom poslu, čovjek mora biti spreman na razne izazove, ali i promjene koje su dio svega toga - govori nam Kužet.  

 

Oči javnosti

 

S razlogom je, kako kaže, bila odsutna, što će, vjerovatno, razumjeti i gledaoci koji cijene i prate njen rad. 

 

- Malo drugačije je iz ove perspektive kada gledam emisiju i nekako je drugačiji utisak. Jednim dijelom osjećam da sam tamo, ali svakako gledaocima ispred malih ekrana to ništa ne znači. Daleko sam bila od očiju javnosti u ovom prethodnom periodu, ali mogu vam reći da ću do jeseni zaista biti psihički spremna da se vratim i vodim novu sezonu - ističe Kužet. 

 

Voditeljica navodi da je spremna za nove izazove. Ističe da ne razmišlja mnogo o tome kako će se bez nje snaći stariji sin Andrija, kojeg je dobila u braku sa Zoranom Piperom, kao ni petomjesečni Strahinja iz veze s trenutnim partnerom Nemanjom Živojinovićem. 

 

- S obzirom na to da je bilo vrijeme za nastavak moje porodične priče i za neke privatne planove, s razlogom sam bila odsutna. Moram priznati da je lijepo kad čovjek može malo da predahne i vrati se s nekom novom energijom, koja se u međuvremenu nagomilala - pojašnjava Kužet.

 

Školarac i mališan

 

Govori da se ponovo prisjetila majčinskih obaveza, ali ovaj put s neke druge distance. 

 

- Sada sam formirana žena, što možda nisam bila sa svojih 26, kada sam rodila prvog sina. Iz ove perspektive mogu reći da je ovaj put to nekako bilo mnogo stabilnije i zrelije i sada mi je doživljaj mame kompletniji. Posebno zbog toga što sam već imala jedno dijete, tako da se ta ljubav multiplicira, zapravo množi - kaže voditeljica. 

 

Već je angažirala dadilju da bi, govori, bila sigurna da će o sinu imati ko brinuti dok nje nema. 

 

- Razdvojenost od bebe treba planski uskladiti. Pomalo me strah zato što sam ja osoba koja voli da drži sve pod kontrolom, prosto moram znati da su moji najbliži na sigurnom da bih mogla biti slobodna. Vidjet ćemo kako će to sve biti s dvoje djece, jedno je školarac, a drugo mališan. Možda je najbolje da se čujemo u novembru da bih vam rekla kako se situacija odvija - ističe Kužet i dodaje da će se u narednim danima posvetiti sportskim aktivnostima.

 

Špekulacije o Adrijani Kurtišaj

 

Sanja Kužet je, kako kaže, pratila rad kolegice Sanje Ćulibrk te je zadovoljna njenim angažmanom. Ovom prilikom prokomentirala je i informacije da bi bh. voditeljica Adrijana Kurtišaj mogla doći na njeno mjesto.

 

- Iskreno, nisam upoznata s tom informacijom, a moguće je da ima nešto od toga. Uglavnom, zna se ko to odlučuje i s kim je trebala razgovarati, ako je istinita vijest. Mi, voditelji, primamo različite pozive i na kraju ostaje da se vidi šta će biti. Kakvih će sve promjena biti do septembra, to zaista u ovom trenutku niko ne može znati - kaže Kužet. 

 

Volim svoje tijelo

 

Uvijek je, govori, voljela da lijepo izgleda, pa je nakon poroda odlazila na različite masaže.  

 

- Mijenjaju se izgled i figura svakako, ali s obzirom na to da sam ja veliki esteta i volim svoje tijelo, trudit ću se, nevezano za moj posao, da lijepo izgledam i dobro se osjećam. Sve treba biti kao i ranije, ako ne i bolje - ističe Kužet. 

(avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.