x

Sarajevo: Na Baščaršiji otvorena prva Silver Queen Jewelry poslovnica!

U srijedu, 03. avgusta na Baščaršiji, u ulici Kazazi br. 18, otvorena je prva Silver Queen Jewelry poslovnica u Sarajevu. Za ljubitelje nakita od srebra i poludragog kamenja Silver Queen Jewelry tim pripremio je nesvakidašnje komade nakita koje je uz prigodnu ceremoniju i prezentovao.

Silver Queen Jewelry

Ulica Kazazi br. 18., Baščaršija

U saradnji sa vodećim proizvođačem nakita sa domaćeg tržišta, koji proizvodi unikatne komade uz pomoć 3D tehnologije i modernih printera koji kupcima daju mogućnost da sve svoje želje pretoče u stvarnost i konkretan proizvod, Silver Queen na Baščaršiju donosi dašak luksuza, ali po pristupačnim cijenama.

 

Zbog jedinstvene proizvodnje kojoj su originalnost i kvalitet najvažnije odlike, sav Silver Queen nakit podliježe garanciji pa se uz kupovinu dobije potrebni certifikat, kao dokaz vjerodostojnosti brenda i kvaliteta.

 

U ponudi ćete pronaći i originalne bisere sa najnovijim srebrenim kopčama te srebro sa poludragim kamenjem, sa pozlatom i kristalima.

 

Ljubitelji srebrenog nakita će uz ljubazno osoblje moći izabrati autentični bosanskohercegovački proizvod prilagođen potrebama ovih prostora te našem životnom standardu.

 

Za mladence postoji velika ponuda srebrenih burmi, posebno ekskluzivnih cirkonskih burmi, koje su omiljene mladencima ove sezone, po vrlo povoljnim cijenama u rasponu od 60 do 160KM. Srebrene burme kakve možete naći u Silver Queen poslovnici su također dizajnirane u 3D tehnologiji i sam dizajn je u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

 

Silver Queen Jewelry posjeduje širok asortiman nakita, počevši od dječijih narukvnica, ogrlica i naušnica, sve do elegantnih garnitura kakve su prigodne za poseban izgled svake mladenke ili maturantice.

 

Želite li nakit koji će odgovarati Vašoj osobnosti ali i Vašem novčaniku, Silver Queen Jewelry je idealno mjesto za Vas.

 

Potražite ovu moderno opremljenu poslovnicu u ulici Kazazi br, 18, na Baščaršiji (iz pravca Vječne Vatre, nakon Begove džamije, druga ulica desno), svim radnim danima osim nedjeljom, u terminu od 10 do 22h, dok modele i ponudu možete pogledati i na facebook stranici:
Silver Queen Jewelry,
https://www.facebook.com/Silver-Queen-Jewelry-1717128371871490/

 

``Otvoreni smo za sva pitanja, sugestije i ideje. Dobrodošli``, poručuje Silver Queen Jewelry.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.