x

Sarajevo bogatije za još jedan kozmetički studio simpatičnog naziva ``Selfie``!

Prijatna noć, nasmijana lica, raspoložene zvanice, rodbina i  prijatelji uz zakusku  i muziku, svjedočili su uistinu ugodnom otvorenju kozmetičkog studija “Selfie” u Sarajevu, koji se nalazi na adresi Tešanjska 4a, u elitnom naselju Marijin Dvor. 

Kozmetički studio Selfie

Tešanjska 4a

061 885 588

Svaki čovjek se osjeća posebno kada se ostvaruje njegova vizija, a ideje se pretvaraju u uspješne projekte. I one su  presretne zbog toga. Ove dvije lijepe Sarajke Dalila Poljo i Naida Tukić-Klačar već duže vrijeme imaju želju da u Sarajevu otvore kozmetički studio. Prvo su to zasanjale, onda su tražile najbolji koncept. Potom su puno radile, te su u tome i uspjele. S obzirom da BiH teži EU, dok ne dođe do tog trenutka, one su pokušale dašak evropskog duha donijeti u Bosnu i Hercegovinu, tačnije u našem gradu Sarajevu. 

 

Zasigurno Vas očekuju mlade i ambiciozne Sarajke pune pozitivne energije, sa mnogo znanja u svojoj struci te profesionalizma u svom poslu.

 

Cijene su prilagođene trenutnoj ekonomskoj situaciji, te smo sigurni da će svako pronaći neki tretman za sebe.

 

U sklopu svog kozmetičkog studija pružaju usluge: manikure, pedikure, nadogradnje i izlijevanja noktiju, trajni lak, depilacije, tretmane lica, tretmane tijela, masaže, hidžama, korekcija obrva koncem, permanent obrva, japansko iscrtavanje, arabijski tretman, farbanje trepavica, ekstenzije trepavica svilenih i ruskih, profesionalni make-up, botox, afričke pletenice i još mnogo toga.

 

Takođe u kozmetičkom studiju „Selfie“ možete izvršiti obuku te dobiti certifikat za obuku noktiju, depilacije i make upa-a.

 

Preporučujemo da posjetite ovaj istinski moderni kozmetički studio te i Vi napravite svoj prvi jedinstveni selfie, baš u kozmetičkom studiju „Selfie“.

 

Rezervišete svoj termin putem FB stranice:

 

Kozmetički studio Selfie
(https://www.facebook.com/Kozmeticki-studio-Selfie-174002116136150/?pnref=lhc),

te putem telefona: 

+387 61 88 55 88.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.