x

Sarajevo dobilo ekskluzivan objekat: Hookah Bar Cosmopolitan otvorio svoja vrata!

Ovo se dugo iščekivalo! Jedan od najekskluzivnijih objekata u gradu je napokon otvorio svoja vrata! Duži vremenski period iza nas, Sarajlije pričaju o otvorenju Hookah  Lounge bara Cosmopolitan, a pažljivi radovi rezultat su jednog od najekskluzivnijih objekata u gradu sa najboljim nargilama. Naime, ove subote, 24. decembra na Skenderiji u ulici Terezija bb upriličeno je veliko otvorenje Hookah bara Cosmopolitan. Ogromno interesovanje na samom otvorenju i to što su mnogi ostali bez mjesta, jasno nam govori o kakvom eminentnom objektu se radi.

Hookah Lounge Bar Cosmopolitan

Terezija bb

066 718 000

Svi detalji kada je u pitanju novootvoreni objekat Hookah Bar Cosmopolitan su pažljivo birani, počevši od ambijenta pa sve do ponuda. Stoga i ne čudi što su se svi složili kako je Sarajevo dobilo jedinstveno mjesto, pa je očigledno kako je pred Sarajlijama potpuno novi vid provoda. 

 

Sam ambijent plijeni pažnju i rijetko koga ostavlja ravnodušnim, a ugodnost i komfor će bez sumnje osvojiti sve ljubitelje nargila. Novootvoreno mjesto raspolaže najkvalitetnijim nargilama oznake "deluxe", a mnoštvo okusa staviti će vas na male, slatke muke.

 

Kada se spoje idealna lokacija, najbolje nargile, ali i ostala ponuda objekta, te udoban ambijent, onda možete bti sigurni kako ćete u Hookah Baru Cosmopolitan, koji donosi potpuni ekskluzivitet gradu, pronaći pravi ugođaj, neovisno da li ste se tamo uputili tokom dnevnog ili večernjeg termina. 

 

Pratite Hookah & Lounge Bar Cosomopolitan putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/cosmopolitanno1/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.