x

Sarajevo dobilo najekskluzivniji objekat u gradu: Veliko otvorenje Hookah bara Argelini Exclusive!

Najekskluzivniji objekat u gradu svečano je krenuo sa radom! Duži vremenski period iza nas, Sarajlije bruje o otvorenju Hookah bara Argelini Exclusive, a pažljivi radovi rezultat su ubjedljivo najekskluzivnijeg objekta u gradu sa najboljim nargilama. Naime, ove subote, 06. februara na Kovačićima u ulici Grbavička br.2 upriličeno je veliko otvorenje Hookah bara Argelini Exclusive. Ogromno interesovanje na samom otvorenju i to što su mnogi ostali bez mjesta, jasno nam govori o kakvom eminentnom objektu se radi. 

Hookah bar Argelini Exclusive

Ulica Grbavička br.2, Kovačići

Sarajlije su period iza nas pomno pratile i iščekivale otvorenje Hookah bara Argelini Exclusive, koji je samim otvorenjem nadmašio očekivanja i automatski svrstan u najekskluzivniji objekat u gradu. Svi detalji kada je u pitanju novootvoreni objekat su pažljivo birani, počevši od ambijenta pa sve do ponuda. Stoga i ne čudi što su se svi složili kako je Sarajevo dobilo jedinstveno mjesto, a sam menadžment najavljuje potpuno novi vid ugođaja u bh. prijestolnici. 

 

Hookah bar Argelini Exclusive je smješten na samo 50 metara od Vrbanje mosta, tako da je atraktivna lokacija dodatni plus u cijeloj priči. Kada je u pitanju uređenje objekta ono u potpunosti opravdava naziv ``Exclusive``. Ambijent nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a vesele boje koje preovladavaju pružaju odmor za dušu i oči. Ne treba zaobići ni udobni smještaj, tako da ćete zasigurno požaliti kad god trebate napustit ovaj objekat. 

 

Kada su u pitanju same ponude, Hookah bar Argelini Exclusive je tek po tome unikatan i neodoljiv. Naime, novootvoreno mjesto raspolaže najkvalitetnijim nargilama oznake ``deluxe``, a mnoštvo okusa staviti će vas na male, slatke muke. Prava senzacija na samom otvorenju je bio vlastiti okus koji Argelini proizvodi, a koji nosi naziv ``blue mist``, koji je očaravajući i za svaku preporuku. Naravno, Hookah bar Argelini Exclusive pored definitivno najboljih nargila u gradu raspolaže i fenomenalnim ponudama i širokim izborom ponude na koji nećete ostati ravnodušni. 

 

Ne propustite priliku biti dio novog mjesta u gradu, te provjerite zbog čega je nastala potpuna ludnica u gradu kod svih ljubitelja kvalitetnog provoda. Hookah bar Argelini Exclusive sa preko čak 220 kvadratnih metara prostora čeka na vas. 

 

Posjetite i facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/Hookah-bar-Argelini-exclusive-1585655051684069/?ref=ts&fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.