x

Sarajevo domaćin Balkan kampa: Prilika za mlade talentovane fudbalere iz cijelog svijeta!

RD Sports Agency iz Sarajeva, u saradnji sa svojim poslovnim partnerom US Soccer Education, od 1. do 10. jula 2017. na pomoćnim terenima stadiona Koševo u Sarajevu, organizuje BALKAN KAMP. 

Ovaj fudbalski talent šou, kako su ga mnogi nazvali, namijenjen je fudbalerima koji žele da se profesionalno angažuju u timovima s područja Balkana. Kako ističu u agenciji, kamp je otvoren za sve mlade, perspektivne igrače iz domovine i dijaspore, te za sve strane fudbalere koji žele da se okušaju u balkanskim timovima.

 

Dolazak na kamp potvrdio je veliki broj trenera, skauta i menadžera iz regiona i, zasigurno, njihovom budnom oku neće promaći istinski talenti. BALKAN KAMP predstavlja dugoročnu poslovnu orijentaciju RD Sports Agency prema talentovanim igračima iz zemlje i dijaspore, učesnici će na njemu imati šansu da prođu kroz proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Sudionici kampa bit će skenirani formalnim parametrima kroz deset dana treninga i po metodama koje se primjenjuju u radu svih modernih fudbalskih klubova.

 

Kamp će voditi iskusni nogometni treneri, a sam trening centar stadiona Koševo garantuje odlične uslove za održavanje ove sportske manifestacije. Inače, svi selektovani igrači bit će uključeni u bazu podataka ove agencije kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša, a najboljima će biti ponuđen angažman u nekom od profesionalnih timova s područja bivše Jugoslavije.

 

Potencijalni učesnici dodatne informacije o BALKAN KAMP-u, načinu registracije, uplate, kotizacije, mogu dobiti kod organizatora kampa (RD Sports Agency tel; 00387 61 381 057) ili kod partnera projekta (US Soccer Education Colorado - Murat Alibašić tel:+3035063853, mail: [email protected])

 

Zvanična prijava za učešće na kampu može se izvršiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/

 

BHDINFODESK

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.