x

Sarajevski band TRAG predstavio pjesmu ``Glasno šutim`` koju je za njih pisao Peđa Medenica!

U ponedjeljak, 08. maja u sarajevskom restoranu Park Prinčeva upriličena je promocija spota za pjesmu "Glasno šutim". Na koktel zabavi koju su momci iz benda TRAG  priredili u eminentnom restoranu vidjeli smo brojna lica sa bosanskohercegovačke i srbijanske  scene.

Da je bend TRAG stekao veliku poštovanja kolega i stručnjaka iz oblasti muzike vidjelo se na njihovoj promociji. Endži Mavrić koji je uradio aranžman za ovu pjesmu obratio se prisutnima i dao svoju podršku sarajevskom bendu.

 

Spot je radio Goran Šljivić sa svojim timom. Gospodin Šljivić je izjavio da je ponosan na urađeni posao, te da kao direktor u Grand Produkciji garantuje da Grand s ponosom stoji iza ovih mladih momaka.

 

Tekst za pjesmu je pisao Peđa Medenica. Gost na pjesmi i spotu je bio klarinetista Eljez Eki Šabani koji inače nastupa sa Marijom Šerifović i Sašom Kovačevićem. Bilo je to jedno lijepo veče na kome su se uz tamburaše zabavljali porodica, prijatelji, kolege sa estrade poput Enesa Begovića, Harisa Kulovića, Armina Čohodara, Nene Murića te brojnih menadžera i drugih ljudi sa estrade.

 

Podržite bend TRAG lajkom na njihovu stranicu: 
https://www.facebook.com/TRAGband/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.