x

Sarajevski boem Mladen Tomić od grofice naslijedio dva miliona dolara, kada je otišao po novac uslijedio šok!

Posljednji sarajevski boem, kako ga od milja zove sarajevska raja i estrada Mladen Tomić je posljednjih mjeseci doživio nervni slom. Naime, Mladenova milionerka i grofica Anja Bagley Romanov, koja je umrla 2012. godine u 90-oj godini života pjevaču je ostavila dva miliona dolara. Kada se 2013. godine otvorio testament Mladen je bio punopravni nasljednik, a u istoj toj godini je častio sve prijatelje po Sarajevu, Kreševu i u Makarskoj, te tako potrošio preko 50 000 eura. Ipak, šok je uslijedio u martu ove godine. Mladen je otišao u New York po novac i ne slutivši da ga tamo čeka katastrofa, saznaje ekskluziva.ba portal. 

Naime, Mladena je u New Yorku dočekao Anjin sin Henrih Kery Bagley sa svojim agentima i advokatima, te mu saopštio da na dva miliona može zaboraviti, navodeći kako je njegova majka bila stara i senilna kada je pisala testament, rekavši kako ga uopšte ne interesuje što je Mladen sa njegovom majkom bio 20 godina. Mladenu je poručio da slobodno može da ga tuži na sudu, a Tomić se po povratku u Evropu sav razočaran odao alkoholu. Kako ekskluziva.ba portal saznaje dvadeset dana je pio alkohol u kombinaciji sa tabletama i dobio nervni slom živaca, pa se zadnjih dana liječio na relaciji Zagreb-Sarajevo. Kada smo kontaktirali i pitali Mladena da li su saznanja ekskluziva.ba portala istinita, on je sve to potvrdio:

 

- ``Nažalost, istina je. Ispao sam najveći levat ili što bi moje Sarajlije rekle strogi papak, ali šta mogu dalje sa rogatim se ne može bosti i ne mogu podnijeti tužbu. Barem sam za dvadeset godina sa Anjom obišao cijelu Zemaljsku kuglu i vidio sve ljepote svijeta od Sydneya, Parisa, Londona, Monte Carla, do Palm Beacha i Beverlly Hilsa. Anja je prije mene imala tri muža milionera, a jedan od njih je bio vlasnik korporacije Tabak - Kamel cigarete. Svu trojicu je sahranila, pa kad skontam opet je bolje što je ona ispod zemlje, nego ja. Učinjena mi je velika nepravda, nije malo sa nekim provesti dvije decenije i da na kraju dobiješ ovo što sam ja dobio - ništa. Ovih dana sam na terapiji, imam veliku depresiju i liječim se od šoka kod doktora Katardžića i čim se oporavim prodajem kuću u Kreševu, stan u Makarskoj i odlazim u Australiju``, rekao je Mladen Tomić za ekskluziva.ba portal.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.