x

Sarajevski studenti: Pekara Leo je na prvom mjestu!

Pekara Leo koja se nalazi preko puta Studentskih domova Nedžarići, na Trgu Međunarodnog prijateljstva očigledno je najomiljenije mjesto u kojem se studenti hrane. Kako kažu, ukusni specijaliteti, vrhunska kvaliteta i standardi, ali i povoljne cijene bili su put do toga da ona postane njihova svakodnevnica. Stoga, kada žele da predahnu, uz uvijek svježu hranu, studenti odlaze u pekaru Leo. Naime, ekipa ekskluziva.ba portala je ovih dana vršila anketu među sarajevskim studentima, iz Studentskog doma Nedžarići. S obzirom da školovanje podrazumijeva i veliku potrošnju budžeta, zanimalo nas je gdje najčešće jedu. Ubjedljivo najčešći odgovor bio je u pekari Leo.

-  Osim što je tu u blizini gdje boravim, pekara Leo posjeduje i druge pogodnosti zbog kojih idem tamo. Prije svega, da se ne lažemo, zbog jeftinih cijena, jer bukvalno sam šokiran koliko neke druge pekare cijene svoje proizvode. Naravno, meni je u cilju da novac maksimalno uštedim, a da pri tome ne jedem bilo šta i bilo gdje - kaže Adis M., student iz Maglaja.

-  Prosto sam očarana pekarom Leo, jer su zaista profesionalni. Od samog momenta kada uđem u pekaru, uvijek su me dočekali ljubazni ljudi. Proizvodi, specijaliteti su posebna priča za sebe, jer nema nešto što nije svježe. Kad god sam tamo jela bilo je svježe, sam miris me mami, a također ne smijem zaboraviti i na cijene kojima smo mi studenti apsolutno ispoštovani, zbog čega moje kolege često vole reći kako  je ovo zapravo studentska pekara, govori za ekskluziva.ba Ajna H. iz Bugojna.

Pekara Leo uistinu nije jedna sasvim obična pekara, jer se po mnogo čemu izdvaja od ostalih. Kada je u pitanju proizvodnja hrane, pekara Leo prati globalne trendove, a to su: zdravlje, jednostavnost , uživanje i ukus.

Od samog otvorenja, pekara Leo je radila u skladu sa potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku profesionalnih radnika. Visoku razinu kvalitete karakteriše i poseban laboratorijski nadzor, kao i higijena kojoj uposlenici posvećuju dosta pažnje.

Zanimljiva je i sama ponuda, te mnoštvo specijaliteta koji se konstantno prilagođavaju željama kupaca. S druge strane, ukus i miris su ključni pokretači zbog čega se kupci vrlo rado vraćaju u ovu pekaru.

Postoji samo jedan zaključak: Pekara Leo je pravo mjesto za sve, naročito za studente, jer najbolje dobijate po najpovoljnijim cijenama.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.