x

Sarajka Belma Karišić pjesme ``Moja zakletvo`` i ``Ja nisam rođena da živim sama`` otpjevala da se naježiš!

Sarajka Belma Karišić se pojavila u sinoćnjim Zvezdama Granda, koje su prikazane na Zvezdama Grnada na OBN TV.  Ona je pjevala ``Moja zakletvo`` Zorice Brunclik. Druga pjesma je bila ``Ja nisam rođena da živim sama`` Ane Bekute. Belma je dobila šest glasova.

Anastasija, njena ``protivnica`` je pjevala pjesmu ``Kiše`` Snežane Đurišić. Druga pjesma je ``Kao da vazduh sam`` Alegro benda. Anastasija je osvojila samo tri glasa.

 

``Prvi kandidat je bio odličan u prvoj pjesmi, sa dosta emocija. Imaš neku toplinu u glasu što mi se dopalo. Druga kandidatkinja je fino krenula ali te izgleda hvatala trema i nestrpljenje i zbog toga nisam dao glas. pokazaćeš se opet u baražu``, rekao je Bosanac.

 

``Prvoj djevojci bi uputila savjet da pripazi jer je imala dosta falša, ali lijep glas. Druga kandidatkinja se probudila u drugoj pjesmi i po meni je to bilo dobro``, rekla je Ana Bekuta.

 

``Kandidatkinja broj jedan mi se dopala i bila je duper, kandidatkinja broj dva mi je lošija, bilo je dosta falša``, rekao je Aca.

 

``Mico broj jedan, ja sam tebi mnogo legla sa tom pjesmom, a kandidatkinjo broj dva, Snežana ti slabo legla``, rekla je Zorica.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.