x

Sarajka Ina Soltani niže nove uspjehe u Hollywoodu!

Nakon uspješne revije na LA Fashion Weeku, Sarajka Ina Soltani je sinoć bila u središtu pozornosti na humanitarnom događaju u Hollywodu koji je održan u Orphicu. Orphic je prodavnica i salon ručno izrađenih umjetničkih dijela i odjeće visoke mode napravljane od strane talantovanih pojedinaca sa vizijom.

Glavni osnivač je u modnom svijetu više od  25 godina, sa prošlošću koja je uključivala Valentina, Karl Lagerfelda, Dolce & Gabbana. Orphic je drugačiji, prilagođava se i mijenja se, uključuje nevjerovatne muzičare, umjetnike i fotografe, dajući glas i mjesto ljudima koji zaslužuju da budu slušani, gledani i doživljeni.

Podsjetimo, kreacije naše  Ine Soltani na crvenim tepisima nose svjetski poznate ličnosti, među kojima su i Eva Longoria,  Jennifer Lopez, Kristen Stewart, Miley Cyrus, Katy Perry, Lindsay Lohan, Emily Blunt, Jaimie Alexander, Cheryl Cole, Jessica Biel, Kim Kardashian, Lucy Liu,  Fergie,  Jordin Sparks, Demi Lovato Carrie Underwood, Michelle Rodriguez, Ashley Simpson, Anna Faris, Jennifer Beals, Alyssa Milano, Christina Milian, Jada Pinkett Smith i mnogi drugi.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.