x

Sarajka Nera Torlak glavna zvijezda revije na Fashion TV!

Nera Torlak, Makaranka sa sarajevskom adresom, dva puta je proglašena najljepšom ženom Hrvatske kao Miss Earth 2016. i Photomodel 2017. Trenutno se nalazi u Istanbulu, gdje radi kao model. Tamo je, kako nam otkriva, prošla na kastingu za „Loreal Paris End of the year show“ koji je otvorila na Kipru.

Šou, kao i dešavanja iza scene su se mogla pogledati na oficijelnim Instagram računima LorealPro kao i ostalim medijima. Tim frizera i stilista iz Londona iz tri puta nagrađivanog studia „Brooks & Brooks“ je odlučio da Nera bude zvijezda večeri.

 

Tim frizera i stilista iz Londona iz tri puta nagrađivanog studija Brooks & Brooks je odlučio da Nera Torlak bude zvijezda večeri Loreal Paris revije pod nazivom ``End of the Year `` koja se održala u dva grada istovremeno - u Singapuru i Kipru.

 

Nera je otvorila show na Kipru te je zablistala i u drugom dijelu večeri ispred tima iz Francuske koji je predvodio fantastični  Eric Zemmoure. Bilo je tu dosta imena poznatih svijetu stilista, a sve ih posebno oduševila revija u Istanbulu koju je Nera radila za turskog dizajnera Emillo Tilo. Inače, reviju je producirao producent Fashion TV i organizator Miss Fashio TV Awards.

 

Ova lijepa djevojka je prošle godine bila Miss Earth Hrvatske koju je predstavljala na svjetskom izboru na Filipinima osvojivši laskavu bronzanu medalju za najljepše tijelo poslije predstavnice Meksika koja je dobila zlato, i Brazilke koja je osvojila srebro.

 

U Bodrumu je osvojila prvo mjesto kao Photomodel of the Universe Croatia 2017.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.