x

Sarajka napravila pometnju u SAD-u!

Enela Palavra rođena je u Sarajevu, ali već duže vrijeme živi u Chicagu, u SAD-u. Enela je jednostavna, lijepa, mlada djevojka, uvijek vesela i nasmijana. Međutim, ono po čemu se ona ističe jeste trenutak kada se prepusti muzici i kada zapjeva. To je trenutak kada svi zanijeme.

 ``Ja pjevam od malih nogu. To je ono što me inspiriše i što me čini sretnom. Pjesma je dio mene``, kaže Enela.

Ono što je interesantno jeste da ima veliki broj obožavatelja među Amerikancima iako ne razumiju ni riječ bosanskog jezika.

 ``Na moje nastupe ne dolaze samo Bosanci, već i Amerikanci kojima se sviđa kako pjevam i kreiram dobru atmosferu. Kažu mi, samo nam pjevaj Enela, kasnije ćeš nam prevesti tekst``, nasmijano kaže lijepa Sarajka.

Zbog velikog talenta i ljubavi prema muzici, napravila je uspješnu saradnju sa ekipom Studija Tempo i objavila svoju prvu pjesmu pod imenom ``Povedi me``. Pjesma je postigla veliki uspjeh na društvenim mrežama i na mnogobrojnim tv i radio stanicama. Tekst za pjesmu uradio je Almir Ajanović zajedno sa Amirom Misirlićem. Almir je također uradio muziku i aranžman uz Damira Bečića i Borislava Domazeta.

Enela nakon uspjeha svog prvog singla sprema i novu pjesmu koja će uskoro ugledati svjetlost dana. Do tada, uživajmo u čarobnom glasu naše lijepe Sarajke.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.