x

Sarajlija koji je nasmijao region: Nisam spavao cijelu noć od sreće!

Haris Imamović priredio je najsmješniji nastup do sad u “Zvezdama Granda” kad je pred žirijem i milionskim auditorijumom priznao da ne želi da postane pjevač već sportski komentator. Harizmatični Sarajlija nasmijao je publiku kad je na velikoj sceni pokazao kako bi on prenosio fudbalsku utakmicu kad bi mu se za to ukazala prilika. Njegov talenat posebno je oduševio Jelenu Karleušu koja je obećala da će ga voditi na utakmicu u Tursku. 

Za samo nekoliko minuta na Grandovoj sceni postao je miljenik svih članova žriija, a njegov nastup se još uvijek prepričava u cijelom regionu jer je Haris svojom harizmom mnogima vratio osmijeh na lice. Poslije popularnosti koja ga je zatekla ovaj momak imao je neprospavanu noć jer je pokušao svima da odgovori na poruke i pozive.

 

“Ne mogu vam opisati koliko sam srećan i zadovoljan. Nisam očekivao ovolike pozive, komentare, pohvale koje nikad u životu nisam dobio”, poručio je Haris svojim fanovima i dodao kako mu je posebno drago što je cijela njegova familija ponosna na njega. Sarajliju su nakon emisije na društvenim mrežama svi nahvalili za iskrenost, hrabrost i šarm koji u sebi ima.

 

“Ovo je veliki uspjeh za mene ali me ovo neće ponijeti već ću čvrsto ostati na zemlji. Ja ću i dalje ostati onaj Hare što voli svoju čaršiju i onaj Hare koji će svakog nasmijati kad treba”, napisao je između ostalog Haris na svom Facebook-u i raznježio sve fanove. 

(grand.online)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.