x

Sarajlije maksimalno uživale: Hookah Bar Adalya otvorio svoja vrata!

Hookah Bar Adalya je na radost mnogih, ove srijede, 23. novembra otvorio svoja vrata. U sarajevskom naselju Čengić Vila, odmah uz glavnu magistralu, na adresi Meše Selimovića 25., očekuju vas samo najkvalitetnije nargile Amy De Luxe, dok su okusi marke Adalya, kako se zove i sami objekat. 

Hookah Bar Adalya

Bulevar Meše Selimovića 25

061 777 858

Ove srijede, 23. novembra Sarajevo je dobilo novi objekat u gradu. Riječ je o Hookah Baru Adalya, gdje vas očekuju najbolje i najkvalitnije nargile, u kojima ćete, bez sumnje uživati. 

 

Sjajna lokacija je svakako plus više u cijeloj priči, a već nakon prve posjete neće vam biti žao odvojiti barem 15 minuta za odmor u Hookah Baru Adalya. Prekrasan ambijent i vesele boje razgalit će vašu dušu i biti pravi odmor za oči, jer je samom enterijeru posvećeno dosta pažnje. 

 

Kada se spoje idealna lokacija, najbolje nargile, ali i ostala ponuda objekta, te udoban ambijent, onda možete bti sigurni kako ćete u Hookah Baru Adalya pronaći pravi ugođaj, neovisno da li ste se tamo uputili tokom dnevnog ili večernjeg termina.  

 

Samo otvorenje je proteklo uistinu nezaboravno. Uz besplatno parče torte, najbolje nargile, te drugu bogatu ponudu maksimalno se opustilo i uživalo. Sjajna energija i atmosfera u ovom predivnom ambijentu učinili su da ovo bude jedan zaista čaroban izlazak za mnoge Sarajlije. Svakako, osjetite novu dimenziju izlazaka uz najbolje nargile u gradu u Hookah Baru Adalya. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.