x

Saša Kapor: Pjesma sa Sandrom Afrikom nije uzdrmala naš brak!

Više pažnje poklanjao kolegicama Romani i Ildi Šaulić, ali u pjesmi

Bračno-pjevački duo, Nikolina Kovač i Saša Kapor, iako su duže vrijeme u braku, mogu se pohvaliti da im on (brak) prija. U njihovoj vezi, za koju kažu da je stabilna, nema trzavica.

 

- Nikolina nije namćor, to joj je u braku veliki plus, Veoma je tolerantna i to je spas. Kad u braku u kojoj se oba supružnika bave istim poslom često dođe do zasićenja, što u našem slučaju nije - kaže Kapor.

 

Kako je Nikolina reagovala kada si snimio duet sa Sandrom Afrikom, za koju kažu da je fatalna žena? Za Mileta Kitiće je bila fatalna, a za tebe?

- Za mene nije bila fatalna, mnogi su predviđali da će ta pjesma sa Sandrom uzdrmati naš brak, ali se nije desilo. Nas dvoje smo nekoliko puta nastupili zajedno, pjesmu smo promovisali, a kasnije je svako otišao na svoju stranu.

 

Da li se sada čuješ sa Sandrom?

- Rijetko, samo ponekad. Inače, kao kulturna i tolerantna žena Nikolina zna da je to dio našeg posla i da ništa ne može poremetiti našu vezu.

Nedavno si na jednom snimanju u ``Grandu`` više pažnje poklanjao kolegicama Romani i Ildi Šaulić. Da li ti je poslije snimanja Nikolina prebacila za tvoje postupke?

 

- Morao sam da pratim riječi pjesmu u kojoj se kaže, hoću sa tobom. Pjevao sam i Romani i Ildi, ali na kraju sam to rekao i Nikolini. A posljednje izgovorene riječi se pikaju.

Znači, u braku Kovač - Kapor sve je pod kontrolom?

- Mnogi dušebrižnici bi voljeli da nam se brak raspadne, ali, nažalost to se neće desiti. Brak nam je stabilan. Znaš onu staru pjesmu, što je više kleveti i  laži ...pa, da natavim, brak sa Nikolinom mi je sve iskreniji i draži.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.